onsdag den 14. december 2011

Family visit part 2

Sønden den 27/11 fik jeg besøg af min dejlige mor og mormor søndag den 27/11. Det var super skønt at se dem igen, og vise dem, hvordan vi bor, vores arbejde og London. 

Mandag havde både Camilla og jeg fri, hvor vi viste dem rundt i Camden. Vi fandt Primose Hill, hvilket er en bakke, hvor man kan se ud over London. Vejret var gråt, hvilket var en skam, men det var stadig utrolig flot. Derefter tog vi på Primose Bakery for at smage cupcakes og få en kop varm kakao. Primose Bakery var et rigtig sjovt og hyggeligt sted, hvor alle kagerne var super smukke, så vi havde store problemer med at vælge. Om aftenen lavede min mormor boller i karry, hvilket vi virkelig nød, da vi ikke selv skulle stå i køkkenet plus det smagte så godt! De havde også taget hjemmebagte muffins med, som vi hyggede med om aftenen, imens vi spillede Uno og snakkede. 

Tirsdag skulle Camilla arbejde, men vi mødtes med hende efter, da vi skulle ind og se The Lion King musical. Vi var alle meget begejstret over, hvor smuk det hele var.

Onsdag morgen måtte vi desværre sige farvel, men vi skulle heldigvis snart hjem på weekend. :-)













Ingen kommentarer:

Send en kommentar