torsdag den 1. september 2011

Getting settled

Det har været fire hektiske dage med en masse jobsamtaler og boligsøgning. Fire dage inde lykkedes det dog at have både job og bolig.
Camilla var til sin første jobsamtale som bar manager og promoter i tirsdags, hvor hun fik jobbet med det samme, men takkede pænt nej da det udelukkende var om natten. Derefter var vi begge til jobsamtale og fik job som bartendere i weekenden i Soho, hvilket vi nu må droppe for at passe vores nye job :o) Jaaaaa der er sket meget på så få dage!! Vi var nemlig til prøve i Aldo i dag, hvor vi begge fik jobbet og kunne starte med det samme. Vi har valgt først at begynde mandag, da vi ikke helt ved om det er os - MEN lønnen er god og vi får billige sko! Niceee.
Lige nu skriver vi fra vores søde lille lejlighed i Kilburn, som kun ligger 13 min. fra Oxford Street :D I morgen tager vi til Ikea med vores nye ven Dave for at gøre pimpe vores lejlighed op.
Inden vi fandt vores skønne bolig måtte vi drive vores ejendomsmægler til vanvid, da vi har set ham de sidste tre dage og kigget på omkring 10 forskellige steder. ( De bor rigtig grimt i London!!!) Men efter vi forhandlede lidt er vores lejlighed nu nymalet, vi får nye møbler gratis PLUS afslag i prisen. Haha - man har jo gået på handelsskolen ;D Vi har "god" plads, så kom endelig og besøg os!
I morgen skal vi også nå i banken og få lavet en bank konto og få bestilt national insurance nummer, så vi kan få vores løn.


Hvad har I lavet de sidste fire dage? ;o) ...



 Karo foran vores nye lejlighed på øverste etage!

Camilla på vores første indkøbstur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar