tirsdag den 6. september 2011

Week 1

Så er der gået en uge!

Vores lejlighed er blevet væsentlig pænere efter vores besøg i IKEA og vi føler os allerede hjemme her :-)

 I weekenden kom Nanna (en af Karos veninder) også til London, og vi mødtes lørdag og spiste super lækker aftensmad på en italiensk restaurant i Soho. Derefter tog vi på bar og fik drinks og endte på Zoo Club, som vi ownede for vildt! Hæhæ. Vi er lidt i chok over at have måttet erfare, at der er stor kamp om stripperstangen i Englands diskoteker, specielt da pigerne her går i byen i mini-mini-mini-kjoler og ikke er bange for at vise sit undertøj frem..........! :o Udover det har englænderne vist sig fra sin bedste side og vi har kun haft positive oplevelser med dem vi har mødt.
På vejen hjem fra byen måtte vi indse at vi stadig er turister, idet vi for totalt vildt og brugte næsten 2 timer på at komme hjem og 20 pund fattigere - en tur der normalt ville have taget 30 minutter og kostet 2,30 pund. Nedtur!

Søndag morgen skulle vi, efter kun 4 timers søvn, til møde i ALDO. Da mødet var slut tog vi direkte hjem og så stod resten af dagen på ren afslapning i sengen med Gossip Girl og jordbær :-) Mums!

I mandags havde vi så første arbejdsdag, hvilket også betød første dag hvor vi måtte skilles, da Karo skulle møde klokken 9.30 og Camilla først kl. 13. Adskillelsen var hård men vi klarede den! ;-)
Det har været en hård start, da vi har haft 8- og 9-timers vagter de sidste to dage, men i morgen har vi fri og dagen står på afslapning og shopping! 50 % på alle sko skal naturligvis udnyttes!!!

Livet er stadig skønt i London, vejret er super engelsk og solen skinner det ene øjeblik og regnen vælter ned det næste - herligt! ;-)



Den fine lille lejlighed :-)


Karo og Dave i IKEA

Karo og Nanna i the M&M Store


Camilla i lækkert solskinsvejr!

Camilla, random og Nanna på vej til Soho :-)

Søndagshygge!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar